Livescore Fodbold

Se live fodbold resultater. Det er svært at se mere end en kamp af gangen, derfor har vi lavet denne sektion, så du kan følge alle fodboldkampe rundt i de bedste ligaer rundt omkring i verden.

<

De holdopstillinger som er oplyst inden kampen er vejledende, og lavet ud fra aktuelle oplysninger i presse mm. Så snart de rigtige opstillinger kommer, ændres holdopstillingerne til de rigtige.

Følg fodbold resultater live

Har du et favorithold eller en favoritliga som du elsker at følge, så kan du med vores livescore få en øjeblikkelig stilling i live kampe, og se resultater på færdigspillede kampe. De dette er især smart hvis man er afsted hjemmefra eller af en aller anden grund ikke kan se fodboldkampen i tv.

Fodbold er en af verdens største sportsgrene, og interessen for at følge med er enorm. Vores livescore opdatere selvfølgelig resultaterne løbende, men derudover kan du se assist, gule og røde kort, straffe samt målscorerne. Desuden kan du se ind- og udskiftninger i løbet af kampen.

Vi viser som standard resultatet af dagens færdigspillede kampe, men ønsker du kun at se de kampe som er live, så kan slå dette til alle øverst i vores oversigt.