Fodbold i tv

Få hurtigt overblikket over hvilke fodboldkampe der vises på TV i dag, og på hvilke tv-kanaler eller streamingtjeneste du kan se dem.

Sådan finder du fodboldkampe der vises i dag

TV oversigt er kronologisk opbygget, dvs. at de kampe som vises snart kommer først. Formålet med denne guide er at gøre det så let og overskueligt for dig at finde den kamp du ønsker, og samtidig vise alle aktuelle kampe.

For tv kanalerne er er sportsrettighederne utrolig vigtige, da det er med til at fastholde mange kunder. Det er heldigt for os som fodboldfans, og i dag er det muligt at få adgang til det mest fodbold, da efterspørgslen er stor.

Se fodbold live via Streaming eller på TV?

I dag kan du se fodboldkampe via de traditionelle tv-kanaler eller via streamingtjenester som Viaplay, TV2play og Discovery Plus. Flere af de store betting sider tilbyder i øvrigt streaming af mange fodboldkampe for folk som har en konto hos dem.

Er du i tvivl om hvad skal vælge, så se oversigten med pris på tv pakker.

Hvem har hvilke fodboldrettigheder?

De fleste fans følger nogle fodboldligaer mere end andre. Vi kigget nærmere på hvem der har rettighederne til at vise hvilke ligaer på TV.

Superligaen

Den bedste danske fodboldrække er meget eftertragtet for danske fodboldfans, selvom niveauet ikke helt kan måle sig med de bedste ligaer i Europa. De bedste hold er FCK og FCM som har skabt en ny rivalisering de senere år. Rettighederne til Superligaen er fordelt imellem TV-selskaber, nemlig Nordic Entertainment Group (Viasat) og Discovery.

Det betyder i praksis at de seks superligakampen i hver runde fordeles med to kampe til Discoverys kanaler og 4 til Viasats kanaler.

  • Discovery viser 2 kampe i hver runde, som kan se på kanaler Eurosport 2 og Canal 9. Alternativt kan kampene ses på streamingtjenesten Discovery Plus.
  • Viasat  viser 4 kampe i vher runde påpå kanalerne Tv3 Sport og TV3 plus. De kan også ses på Viaplay via streaming.