Fodboldrejser

Fodboldrejser er en en ideel rejseform for fodboldfans. Her på 442.dk hjælper vi dig med sammensætte dine egne fodboldrejser eller anbefaler de bedste rejsebureauer der har specialiseret sig i denne rejseform.

Fodboldrejser til England

Fodboldrejser til englandFodboldrejser til England er populære, da kampene er har masser af fysiske dueller og derudover en fantastisk stemning på stadion. I England kan hold som Manchester United, Chelsea, Liverpool, Manchester City og mange andre leverer fantatiske oplevelser

Læs vores guide om fodboldrejser til England

Fodboldrejser til Tyskland

Fodboldrejser til TysklandTyskland er et rigtig stort fodbold land, og det mærker man også hvis man besøger en af deres mange store arenaer. Blandt de mest kendte hold er Dortmund, Bayern München, Schalke og flere andre.  Flere stadions ligger ikek længer væk end de kan nås via bil.

Læs vores guide om fodboldrejser til Tyskland

Sammensæt en billig fodboldrejse selv

Det er for det meste billigst at planlægge hele turen selv, da det i dag er muligt at gå ind og købe billetter direkte fra klubbernes billetkontorer, eller udbydere som sælger billetterne online. Køber du vi aet rejsebureau så er du til gengæld helt sikker på at få billet, og de skal ikke bekymre dig og noget på turen.

Uanset hvilken løsning du ønsker på din fodboldrejse, så har vi lavet guides der kan hjælpe dig. Det gælder alt fra det at skaffe sig nogle billetter til kampene og finde billige men gode hoteller med den rette placering. Derudover vil guide dig om hvilke flyselskaber som flyver til din kampdestination.

Her på 442.dk har vi mange gange været afsted, og har derfor masser af gode og dårlige erfaringer. En rejse behøver ikke at blive særlig dyr, så længe man forbereder sig godt og klarer det meste selv.

Er der noget vi ikke har svaret på, så er i altid velkommen til at henvende jer med spørgsmål.